13 Mar 2009

Sayın DOĞAROLU Sinop'ta arıcılarla

Sinop arıcıları Sayın M Doğaroğlu tarafından verilen seminere yüsek oranda katılımla ilgilerini gösterdiler .Konular dikkatle izlendi. Birlik Başkanımız İlyas BEYarıcılar adına bir teşekkür konuşması yaptı .
Posted by Picasa

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Saygıdeğer hocam,sizin nezdinizde Değerli hocamı kutluyorum,yılların verdiği tecrübe ve birikimi paylaşabilmek için nereye davet edilirse icabet ediyor,ilerlemiş yaşına rağmen dur durak bilmiyor,sanırım bizlerinde bu çalışmalardan örnek almamız gerekiyor.Tüm katılımcılara,düzenleyenlere başarılar diliyorum.Hayırlı olsun.

Arif UYSAL dedi ki...

Türkiyenin yetiştirdiği en büyük değerlerden bir tanesini misafir etmiş olmanız ve onun bilgi ve birikimlerini bölgeniz arıcılığına aktarmanız mükemmel bir olay. Bu işe yeni başlayan veya amötör arıcıların birinci ağızdan bu bilgileri alması hata oranını büyük ölçüde azaltmıştır sanırım. Sizi ve emeği geçenleri kutlarım. İyi bir sezon geçirmeniz dileği ile iyi çalışmalar.

Arıcı 07 dedi ki...

Çokdan beri yazmıyorsun?İyimisin?Nasılsın?

Unknown dedi ki...

Sayın İNAL,
Sagı ve sevgiler,teşekkürler.iyiyim.Ancak yalnızım ,yardımcısız yüzden fazla koloni ve bir o kadar da ana yetiştime birimi.Yaş ilerledikce yoğun tempo zorladı.Malum zaman ve yorgunluk nedeni ile uzattık.Ben de farkındaım ve rahatsız da oluyordum.umarım bundan böleyle yazabilirim.